Trygga ditt boende om något händer

Bokvarförsäkring

Slipp oron för dina boendekostnader vid oförutsedda händelser

Vi vet att det kan vara svårt att teckna bolåneskydd och Bokvarförsäkringar vid diabetes. Vår nya Bokvarförsäkring ger dig och din familj en extra trygghet om något oförutsett händer som påverkar din ekonomi och därmed dina boendekostnader.

Tack vare att du är huvudmedlem, och tillhör en stor grupp, kan vi erbjuda dig en bra försäkring till ett bra pris som annars inte skulle vara möjligt. Till skillnad från andra typer av omställnings- och Bokvarförsäkringar bryr vi oss inte om var lånen är placerade eller om de flyttas.

Försäkringen ersätter dina boendekostnader om du blir sjukskriven till följd av ett olycksfall, om du blir arbetslös eller om du behöver vårda hemmaboende barn som drabbats av sjukdom eller olycksfall. Om du avlider lämnas ersättning till dina anhöriga.

Är du pensionär förekommer vissa avvikelser som du kan läsa mer om i dokumentet För- & efterköpsinformation.

Pris

Du betalar 249 kronor per månad för maxbeloppet 5000 kronor.

Vill du höja maxbeloppet till 10 000 kronor blir månadspremien 449 kronor. Meddela försäkringsservice om du vill ändra beloppet.

Ansök här

Namn(Obligatoriskt)
Du hittar ditt medlemsnummer på avin för inbetalning av medlemskap eller på baksidan av tidningen Allt om Diabetes. Hittar du inte ditt nummer kan du höra av dig till Medlemsservice så hjälper de till: medlemsservice@diabetes.se
Adress(Obligatoriskt)
Intygan(Obligatoriskt)

Frågor och mer information

Mer information om försäkringen finns att läsa i För- & efterköpsinformationen, villkor samt frågor och svar. Du kan också kontakta Svenska Diabetesförbundets försäkringsservice på telefon 08-520 056 70 eller diabetesforbundet@fuab.com.

Snabbfakta

  • Försäkringspaketet erbjuds till dig som är mellan 18-70 år.

  • Längsta ersättningsperiod är 12 månader.

  • Du behöver vara fullt arbetsför (inte uppbära sjukpenning eller annan form av sjukersättning) samt tillsvidareanställd (minst 16 h/vecka) alternativt avtals- eller ålderspensionär.

  • Du ska vara boende och skriven på den adress som försäkringen avser. Om du avlider lämnas ersättning till de av dina anhöriga som är skrivna i hushållet.

  • Du kan medförsäkra din partner. Antingen delar ni på ett försäkringsbelopp och en premie, och försäkringen ersätter halva kostnaden om någon av er drabbas eller så tecknar ni varsin försäkring och hela belop- pet utbetalas om en av er drabbas.

  • Försäkringsperioden är en månad och för- nyas så länge den inte sägs upp och kraven för att teckna försäkringen uppfylls.

  • Försäkringen kan även tecknas av egenfö- retagare. Kontakta försäkringsservice så berättar vi mer.

Läs alltid för- och  efterköpsinformation alternativt villkor innan du aktiverar en försäkring,